Anja božović pomoć

Period novogodišnjih praznika je period kada darujemo, kada smo zajedno sa svojom porodicom kada prepoznajemo dobro u ljudima i sebi. Ako pratite naš blog od početka, znate da rado podržimo humanitarne akcije i budemo i sami učesnici istih.

Dok sam razmišljala kako da ove nove godine uključim i vas u darivanje i sreću koja se oseća kada znate da ste nekome pomogli, sticajem okolnosti moja prijateljica se našla u situaciji da joj je potrebna pomoć za njenu devojčicu Anju. Anja je jedna nasmejana devojčica koja je rođena na isti dan zajedno sa još dve devojčice, njenim sestrama u 28 nedelji trudnoće hitnim carskim rezom. Dok su njene sestre manje više bile stabilne i na praćenju, Anja je ostala bez kiseonika i nalazila se u teškom kliničkom stanju, dijagnostikovana joj je celebralna paraliza.

Njene ruke i noge su u spazmu i ne koristi ih,  po izlasku iz neonatologije svakodnevno je uključena u fizikalnu terapiju i ide i na hipoterapiju (terapija sa konjima). Do sada su njeni roditelji uspevali nekako da preguraju sami međutim za rehabilitaciju posle operacije koja je zakazana u februaru u Turskoj je potrebno dosta novca kao i za pomagala koja su joj potrebna da bi mogla da stane na noge.  Anjina mama Jelena je potražila pomoć na sajtu budihuman.rs u nadi da će tako uspeti da skupe novac za operaciju i rehabilitaciju. Na sajtu se mogu videti svi podaci o uplatama, koliko je skupljeno i koliko je još potebno.

Podaci o računu su:

Dinarski: 160-483616-57

Devizni: 00-540-0002308.9

Sa naznakom Donacija za Anja Božović

Anja božović pomoć

Kako možete pomoći Anji

Draga Jana iz Jane Doe’s Craftroom  nam je pomogla da napravimo predivne unikatne ukrase koje mogu biti i za jelku i kao dekor za Novu godinu a mogu i te kako zabaviti mališane jer ima u sebi konfetice koje se pomeraju. Andrej, David i Lenka su dobili svoje primerke sa kojima se igraju, sviđaju im se svetlucave konfete 🙂

Anja Božović pomoć

Da biste pomogli Anji na njenom putu da stane na noge, potrebno je da kupite ovaj simpatični ukras za jelku ili vaš dom čija je cena 300 dinara. Da biste dobili vaš maleni poklončić potrebno je da uplatite novac prvo na račun male Anje i kada uslikate uplatnicu kao dokaz mi vama šaljemo ukras 🙂 Da bismo izbegli nesporazume i da bi situacija bila jasna i sa vaše i sa naše strane izabrali smo ovaj način provere uplata i tako ništa ne ide preko nas što je vama dokaz da sve pare idu direktno Anji a nama je sigurnost da ste stvarno pomogli 🙂

Jana pravi predivne čestitke i papirne ukrase koji su malo remek delo u jednostavnosti.

Anja Bžović pomoć

Kada sam saznala da je Anji potrebna operacija i da konačno može neki veći korak da se napravi imala sam želju da pomognem nekako i prosto su se stvari poklopile i moja ideja da vama nešto darujemo a vi tako pomognete nekome se savršeno sklopila u ovoj situaciji. Anja je jedna skroz mila i draga devojčica koja voli da bude sa svojim sestrama bliznakinjama i starijim bratom i da ih pobeđuje u igri na slovo na slovo koja joj odlično ide.

Ukoliko želte da još ljudi sazna za pomoć Anji, molim vas podelite ovaj tekst 🙂

Komentari

comments

 • Reply Milana December 9, 2017 at 7:59 pm

  Divan gest. Podržavam većinu humanitarnih akcija. Majka sam dve devojcice i još mi je teže kada čujem ovako nesto. Svakako ce i Anja dobiti nasu pomoć. Pošto ste više upućeni u ovakve akcije ukoliko je nekada potrebna pomoc pri pravljenju nekih sitnica svakako bih se uključila. Srdačan pozdrav.

  • Reply Ljubica Bildi December 9, 2017 at 8:16 pm

   Hvala Milana na podršci 🙂

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *