pampers premium care

Kada postanemo roditelji osim što se brinemo o tome da li je beba sita i zadovoljna, želimo da joj pružimo i najbolju negu, najbolju zaštitu. Razmišljamo stalno šta koristimo od proizvoda, koje pelene su dobre, u čemu će naša beba dobiti negu koju zaslužuje. Pokušavamo na sve načine da našem malom čedu obezbedimo sve što mu treba da uživa u svojim danima i noćima dok bezbrižno raste. Kada uzmemo u ruke našu bebu mi možemo osetiti njen miris, njenu mekoću kože, savršenstvo koje se rodilo tako čisto i meko.

Kada sam ja lično to osetila sa prvim detetom, a kasnije i sa blizancima, shvatila sam koliko je bitno da u okviru svojih mogućnosti pružim najviše što mogu za njih. Dvoje od njih ima izuzetno osetljivu kožu tako da sam od starta se upustila u trku zvanu pronaći najbolju pelenu za njihove male mekane guze. To je bila velika trka sa uspešnim krajem jer sam sasvim sigurna da pelena koju sam odabrala je najbolja moguća, pa sam samim tim obećala nešto prvo sebi pa njima. Obećala sam im par stvari kojih se držim svo vreme njihovog odgajanja i rasta.

Obećala sam im najbolje za njihovu kožu negovanje bebine kože je uvek izazov za roditelja i naravno bilo je i za mene. Taj osećaj kada pređete preko bebine kože je nešto što želite da osećate što duže. Osipi i razni ekcemi koje se bebi stvore su stvarno nešto što želite da izbegnete, ja sam zbog toga u prvim mesecim blizanaca bila izuzetno zabrinuta. Zamislite sebe da nosite veš koji vam smeta i irititra vas. Zato Novi Pampers Premium Care sa 5 zvezdica kada je reč o zaštiti kože, je sačinjen od najkvalitetnijih materijala, koji su svilenkasto mekani, poput milovanja kože vaše bebe.

pampers premium care

Obećala sam im mirne noći moja deca su dobri spavači pa sam se maksimalno trudila da noćne aktivnosti budu mirne i svedene na minimum. Beba u prvim mesecima pa i kasnije obavlja mnogo “posla” u toku dana a i noću. Osip u pelenskoj regiji je za mene bio prava noćna mora i baš zato sam se trudila da to izbegnem na sve načine. Kada sam uzela Pampers pelenu u ruke stvarno sam se zapitala kako je moguće da tako tanka i lagana pelena može da upija svu tečnost u toku noći a da se to ne odrazi na bebinu kožu u vidu crvenila ili osipa. Tajna se nalazi unutra. Novi Pampers Premium Care je prva pelena koja poseduje magični upijajući sloj koji ravnomerno raspoređuje vlagu i obezbeđuje 12 sati zaštite. Verujem da vam je kao i meni, bitno da znate da se vaše dete oseća dobro u toku noći, da je suvo i da mu je toplo. Tako i vi konačno možete mirno spavati i odmoriti se za novi dan.

pampers premium care

Obećala sam im udobnost Moje žensko dete na vrlo glasan način izražava i radost i tugu, tako da kada njoj nešto smeta nema sumnje da mi to neće staviti do znaja. Prošlo leto sam dodatno imala aktivnosti oko nje jer joj je često smetala pelena koju smo tada koristili. Ili ju je pojas oko stomaka stezao ili joj je smetala vrućina ili je negodovala kada se pelena napuni previše. Pampers Premum Care ima neverovatno rastegljiv pojas koji je u isto vreme i izuzetno mekan tako da moja mala gospođica može da uživa u trčkaranju a da je ništa apsolutno ne steže. Spoljašnji sloj omogućava neprestanu cirkulaciju vazduha što je odlična stvar pogotovo kada su velike vrućine. Znam da ste se i vi bar jednom pitali da li je pelena vašeg deteta puna i da li treba da je presvučete pa onda obavezno primenjujemo taktiku opipavanja i zagledanja pelene, međutim indikator vlažnosti koje ima Pampers pelena upućuje na presvlačenje pelene tako da više ne morate analizirati pelenu da biste znali da li je vreme presvlačenju.

pampers premium care

Obećala sam im moju informisanost o njima spadam u mame koje vole da znaju kako ta mala bića funkcionišu, kako se razvijaju, šta ima je sve potrebno, što se naravno da primetiti iz mojih tekstova na blogu. Zato apsolutno podržavam bilo kakvu akciju gde se diskutuje o tim temama. Pampers na svojoj FB strani nudi mamama pogodnost da svake poslednje srede u mesecu pitaju stručnjake (pedijatra, dermatologa, psihologa) o bilo kojoj dilemi sa kojom se suočavaju a oni će im odgovoriti u najbržem mogućem roku. Ako ste i vi takav roditelj, što verujem da jeste slučaj čim ste prisutni ovde, toplo vam preporučujem ovaj način komunikacije i saznanja o stvarima koje vas eventualno muče.

Pampers Premium Care pelene su moj izbor za moju decu i sasvim sam sigurna da ovaj brend zaslužuje da nosi u svom nazivu reč Premium, jer to zaista jesu.

POKLANJAMO!!!

S obzirom da mi uživamo u Pampers pelenama, želimo da i vaše dete oseti premium negu i zaštitu 🙂 Zato će tri mame koje nam pošalju na naš mail najlepše priče na temu “Iskrena ispovest mama (o odgajanju dece)” dobiti od nas i uz pomoć Pampersa kojim nam je pomogao u stvaranju ovog teksta, poklon paket od 52 pelene Pampers Premium Care br. 4 ili paket od 44 pelene br. 5. Tri najlepše priče koje izaberemo  će biti objavljene na našem blogu. Rok za slanje vaših priča je 13.05 tekuće godine. Srećno 🙂

Sponzorisani tekst

 

 

 

 

Komentari

comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *