Lov na Uskršnja jaja

Za ovu aktivnost znam odavno i jedva sam čekala da David i Lenka porastu da možemo svi zajedno da se igramo 🙂

Sigurna sam da će se i vama svideti tj. vašim mališanima. Potrebno je da sakrijete jaja i razne igračkice pored njih ili ako nađete plastična jaja u koja može da se ubaci slatkiš ili igračkica još bolje. Možete se igrati u zatvorenom ili napolju, mi smo se igrali u našem dvorištu.

Prvo sam ja sišla da sve sakrije a zatim su Andrej, David i Lenka sišli sa korpicama i krenuli u potragu. Nažalost travu još uvek nemamo pa su se jaja videla sigurna sam da ako ih dobro sakrijete teže će se naći.

Kupila sam svakome po jednu sitnu igračkicu, bilo je malo onih malih čokoladnih jaja a ostalo su bila ukrasna jaja koja služe za dekoraciju. Ako imate i jaja od Kinder jajeta ona mogu biti odlična da se u njih spakuje neki sitan slatkiš.

Stvarno smo se lepo zabavili a posle se dodatno igrali sa svim tim jajima. Ova aktivnost je odlična da je igrate bilo koji dan oko Uskrsa ili na sam dan Uskrsa. Ako su deca starija možete napraviti i mape ili zagonetke koje će ih odvesti do skrivenih jaja.

Nadam se da vam se svidela ova Uskršnja igra i da ćete je isprobati 🙂

Komentari

comments

 • Reply Trostruka mama Ceca April 19, 2017 at 9:44 am

  Divnan trojac kao i moji mali macici 🙂 Hvala Ljubice za divne ideje posto ih primenjujem sa mojim malisanima. Pratim neke inostrane blogove, ali mogu ti reci da si u rangu sa njima, a od nasih najbolja. Pregrst poljubaca

  • Reply Ljubica Bildi April 19, 2017 at 9:52 am

   Hvala puno, znače mi ovakvi komentari 🙂 Poljubac

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *